Profil

Hos MesterByg har vi mange års erfaring i byggebranchen og bruger dagligt vores kvaliteter på at udforme huse der kan rumme dig og din familie.

Hør omkring virksomheden

Over 25 års erfaring i byggebranchen

Hos Mester Byg A/S har direktør og indehaver Jesper Thingholm over 25 års erfaring i byggebranchen, og omsætter dagligt denne erfaring i individuelt husbyggeri af høj kvalitet. Nøgleordene er fleksibilitet, kvalitet og samarbejde. Mester Byg leverer totalløsninger inden for hovedentrepriser og totalentrepriser. For os handler alle byggeopgaver om grundlæggende tillid mellem os som leverandør og dig som bygherre. Det indebærer en tæt, løbende kontakt både før og under byggeriet.

Håndværket

Et fast team af faglærte med stor erfaring

Mester Byg beskæftiger et fast team af faglærte håndværkere med stor erfaring i villabyggeri. Vi benytter faste underleverandører, som vi er vant til at arbejde sammen med, og som repræsenterer Mester Bygs kvalitetsniveau. Det sikrer os ensartet byggeri og konkurrencedygtige priser, og det minimerer fejl i byggeriet. 

Nyt hus, ombygning eller måske en tilbygning?

Vi lægger rammerne for dit byggeri med dig

Mester Byg har stor erfaring med alle tre ovennævnte opgaver. I tæt dialog og samarbejde med dig lægger vi rammerne for dit byggeri, uanset om det er et helt nyt hus, en ombygning eller måske en tilbygning. Dine ønsker og dine behov er i højsædet, når du vælger Mester Byg. Samarbejde og fleksibilitet er vejen til en løsning, der matcher dine krav og behov. Kontakt os gerne, hvis du ønsker rådgivning. Vi stiller os gerne til rådighed med uforpligtende information og vejledning. 

Vi gør det let for dig!

Få hjælp igennem hele processen

Når du køber hus hos Mester Byg, køber du hele pakken. Her kan du få tilknyttet en arkitekt, som hjælper dig med den rigtige indretning, placering på grunden og det rigtige design. Vi står for myndighedsbehandlingen og dokumenterer, at dit nye hus lever op til de nyeste lovkrav mht. energi, tilgængelighed, ventilation osv. Mester Byg sørger naturligvis for den lovpligtige byggeskadeforsikring.

Byggeprojekter

25 års erfaring i byggebranchen

Hos Mester Byg har vi mange års erfaring i byggebranchen. Vi sætter stor ære i at skabe huset som du drømmer om og omsætter dine idéer til en velfungerende bolig til dig og din familie.

Adresse

  • MesterByg
  • Stigbjergvej 15
  • 7330 Brande

Kontakt

  • TLF: +45 7534 5599
  • MOBIL: +45 2925 7420

  • E-MAIL: INFO@MESTERBYG.COM