PROFIL

MERE END 25 ÅR MED HUSBYGGERI

Hør omkring virksomheden

Hos Mester Byg A/S har direktør og indehaver Erik Laursen over 25 års erfaring i byggebranchen, og omsætter dagligt denne erfaring i individuelt parcelhusbyggeri af høj kvalitet. Nøgleordene er fleksibilitet, kvalitet og samarbejde. Mester Byg leverer totalløsninger inden for hovedentrepriser og totalentrepriser. For os handler alle byggeopgaver om grundlæggende tillid mellem os som leverandør og dig som bygherre. Det indebærer en tæt, løbende kontakt både før og under byggeriet. Og det giver dig et hus, der lever op til dine ønsker om en bolig for dig og din familie.

Helt nyt hus, ombygning af noget eksisterende eller måske en tilbygning?

Mester Byg har stor erfaring med alle tre ovennævnte opgaver. I tæt dialog og samarbejde med dig lægger vi rammerne for dit byggeri, uanset om det er et helt nyt hus, en ombygning eller måske en tilbygning. Dine ønsker og dine behov er i højsædet, når du vælger Mester Byg. Samarbejde og fleksibilitet er vejen til en løsning, der matcher dine krav og behov. Kontakt os gerne, hvis du ønsker rådgivning. Vi stiller os gerne til rådighed med uforpligtende information og vejledning.

Håndværket

Mester Byg beskæftiger et fast team af faglærte håndværkere med stor erfaring i villabyggeri. Vi benytter faste underleverandører, som vi er vant til at arbejde sammen med, og som repræsenterer Mester Bygs kvalitetsniveau. Det sikrer os ensartet byggeri og konkurrencedygtige priser, og det minimerer fejl i byggeriet.

Vi gør det let for dig!

Når du køber hus hos Mester Byg, køber du hele pakken. Har kan du få tilknyttet en arkitekt, som hjælper dig med den rigtige indretning, placering på grunden og det rigtige design. Vi står for myndighedsbehandlingen og dokumenterer, at dit nye hus lever op til de nyeste lovkrav mht. energi, tilgængelighed, ventilation osv. Mester Byg sørger naturligvis for den lovpligtige byggeskadeforsikring, så.