Materialer

Mester Byg A/S sørger for alle tegninger og beregninger til husets opførelse og godkendelse hos myndighederne. Herunder energiberegning og ibrugtagningstilladelse.

Standard materialebeskrivelse

Mester Byg A/S sørger for alle tegninger og beregninger til husets opførelse og godkendelse hos myndighederne. Herunder energiberegning og energimærkning. Mester Byg A/S tegner lovpligtig byggeskadeforsikring og sørger for al dokumentation til kommunen i forhold til autoriseret arbejde, jordflytning samt affaldshåndtering.

Mester Byg A/S sørger for geotekniske undersøgelser udenfor entreprisesummen hvis dette aftales. Blower-Door test til dokumentation af husets tæthed, udføres ligeledes af Mester Byg A/S. Huset afleveres støvsuget og ryddet. Totalrengøring af huset kan tilvælges mod merpris.

Jordarbejde

Muld afrømmes i husets udstrækning i max 30 cm. dybde og lægges i depot på grunden. Der indbygges op til 30 cm sandfyld i husets udstrækning. Yderligere afrømning og sandfyld samt evt. bortkørsel af overskydende jord, udføres mod merpris.

Kloakarbejde

Alle afløbsledning udføres i PVC iht. lovgivning og gældende normer af autoriseret kloakmester. Kloak tilsluttes offentligt stik eller skelbrønd max. 15 m. fra hus. Regnvandssystem føres til offentligt stik eller skelbrønd.

Støbearbejde

Fundamenter støbes til frost- og sætningsfri dybde i beton, klasse16, og afsluttes med 2 rækker Lecatherm blokke. Der armeres med 2xØ12 armeringsstål i top og bund. Der indstøbes vindbånd til forankring af tagkonstruktion iht. gældende normer og anvisninger. Terrændæk støbes på 320 mm. polystyren isolering kl. 31, med 100 mm. beton, kl. 20, med 6 mm. armeringsnet.

Murerarbejde

Facademur opmures i 108 mm. rød, blødstrøget massiv frostfast tegl. Facader, der er angivet med beklædning, udføres med fabriksmalet træbeklædning. Bagmur og skillevægge opmures i 100 mm. porebeton blokke Hulmur isoleres med 195 mm. mineraluld kl. 34. Udvendige sålbænke udføres med koksgrå skifferplader. Indvendige bundstykker i porebeton.

Tømrerarbejde

Tagværk rejses med 25 gr. gitterspær.(saddeltag) Der lægges diffusionsåbent undertag, 25 mm. trykimprægneret. klemlister og T1 taglægter. Tag lægges med IBF betontagsten. Tagværk med fladt- og ensidigt tagværk udføres med I-bjælkespær og med 2 lag tagpap på krydsfiner.Vindplade og tagfod udføres i 15 mm. tagkrydsfiner.

Stern udføres i 25 mm fabriksmalet træbeklædning Underbeklædning udføres i 19 mm. hvidmalet høvlet fyrretræ. Tagrender og nedløb udføres i alu/zink stålrender. Lofter isoleres med 400 mm. mineraluld, klasse 37. Dampspærre udføres i 0,20 mm. PE-folie tapet i samlinger. Der udføres gangbro på loft i 25 mm. uhøvlet forskalling, 100 cm. bredde. Der monteres loftlem med stige.

Døre og Vinduer

Døre og vinduer udføres i lavenergipartier med 3 lags glas i fabriksmalet fyrretræ. Facadedøre forsynes med 6-stifts Rukolås og Randi rustfri greb. Der fuges udvendig og indvendig med elastisk fuge.

Komplettering

Lofter er ludfarvet fyrrustik med skyggelister Indv. døre er hvide glatte celledøre med hvide karme og gerigter. Greb og dørstoppere i rustfri stål. Skabe, inventar incl. bordplader, vaske og spejle vælges frit fra en af Mester Byg A/S anvist forhandlere til kr. 80.000,- incl. moms. Klinker og fliser ,trægulve eller gulvtæpper vælges frit fra en af Mester Byg A/S anvist forhandlere til kr. 250,- pr kvm. incl. moms.

Der lægges laminat trægulve i køkken/alrum, stue, entre og alle soverum, med 43 mm hvidmalede fodlister. Der lægges nedlægges klinker i baderum og bryggers, med sokkelklinker. Der opsættes fliser i brusenicher til 200 cm. højde. Ønskes storformat-klinker, mønster eller border aftales dette mod merpris.

VVS-Arbejde

Der udføres tilslutning til fjernvarme og 110 ltr. varmtvandsbeholder. Der lægges gulvvarme i alle rum med trådløse rumfølere og motorventiler. Toiletter er Ifö gulvståede med hårdt sæde. Papirholder og kroge leveres i rustfrist stål. 

Alle armaturer er Hansgrohe med vandsparefunktion. Al sanitet leveres gennem Mesterbygs VVS-installatør. Udvendigt monteres 1 stk. frostsikker vandhane v. teknikskab.

Ventilation

Der udføres ventilationsanlæg med varmeveksler, fugtstyring og lyd/varmeisolerede rør til alle sove- og opholdsrum i huset. Betjeningspanel placeres i teknikskab.

EL-Arbejde

Der leveres standard el-installation iht. gældende lovgivning. Herudover leveres 10 stk. LED kipspot, til udvendig/indvendig valgfrit placeret. Desuden 4 stk. tomrørsinstallationer for data, antenne eller telefon, til valgfrit placeret. Alle udgifter til installation af antenne og telefon betales af bygherre. Der monteres lampested og stikkontakt i redskabsrum samt udv. stikkontakt ved terrasse.

Der leveres og monteres hvidevarer fra en af Mester Byg A/S anvist forhandlere til kr. 30.000,- incl. moms.

Malerarbejde
Indvendige vægge filtbehandles og males 2 gange i hvid (ral 9010) Tillæg for farver: kr. 450,- pr. farve. Vægge i baderum males med vådrumsmaling. Dørkarme, gerigter og fodlister males i hvid. Udvendig træværk udføres med fabriksmalet beklædning.
Stikledninger

Der er indeholdt 15 m. stikledning til El, vand, telefon, antenne og kloak i prisen.

Anlægsarbejde
Kan tilvælges mod merpris.
Carport
Kan tilvælges mod merpris.

Byggeprojekter

25 års erfaring i byggebranchen

Hos Mester Byg har vi mange års erfaring i byggebranchen. Vi sætter stor ære i at skabe huset som du drømmer om og omsætter dine idéer til en velfungerende bolig til dig og din familie.

Adresse

  • MesterByg
  • Stigbjergvej 15
  • 7330 Brande

Kontakt

  • TLF: +45 7534 5599
  • MOBIL: +45 2925 7420

  • E-MAIL: INFO@MESTERBYG.COM